Currently set to Index
Currently set to Follow

WINACTIE

KOMT UW ENERGIENOTA EVEN NIET UIT DEZE MAAND?

Stuur maar een Tikkie. Deal Brokers betaalt. Doe mee met onze maandelijkse winactie en wie weet betalen we uw energierekening voor de aankomende maand. Hoe doet u mee? Bekijk de winactie op Facebook, Instagram of Google+, geef het berichtje een ‘LIKE’ en vul eenmalig de 10 korte vragen in uit de mini-enquête. Delen is lief!

MINI-ENQUÊTE

Problemen bij het (goed) vertonen van de mini-enquête? KLIK HIER >>.

WAT KUNT U WINNEN

Elke maand maakt u kans op het inleveren van uw aankomende maandelijkse voorschotnota voor gas en/of licht. Stuur ons een Tikkie en Deal Brokers betaalt de rekening!

HOE DOET U MEE

Bekijk de meest actuele winactie op één van onze socialprofielen, geef het bericht (op profiel naar keuze) een LIKE en vul eenmalig 10 korte vragen in uit de enquête. U mag elke maand één keer meedoen. 

De mini-enquête al een keer ingevuld? Geen probleem! LIKE dan alleen nog het laatste winactiebericht op Facebook, Instagram óf Google+ en laat onder het bericht een reactie achter waarom u wilt winnen.

Deelname dient uiterlijk om 23:59 uur op de laatste dag van de maand bij ons binnen te zijn. Elke 3de van de maand om 12:00 wordt één winnaar of winnares gekozen uit alle inzendingen via Facebook, Instagram en Google+ en bekend gemaakt via genoemde social media-kanalen. 

*Deal Brokers wil met deze winactie het aantal aanmeldingen voor de nieuwsbrief van Deal Brokers vergroten. U kunt daarom alleen deelnemen wanneer u toestemming geeft om e-mails te ontvangen van Deal Brokers. U kunt u te allen tijde weer uitschrijven via de afmeldingslink onderaan elke nieuwsbrief. Wanneer u zich inschrijft voor de Deal Brokers nieuwsbrief, brengen wij u maximaal 2 maal per maand op de hoogte van onze voordeelcampagnes en leuke (win)acties. Deze nieuwsbrief sturen wij digitaal. Het verzamelen van uw gegevens voor deze inschrijving doen wij in overeenstemming met ons privacybeleid.

**Bekijk de actievoorwaarden.

We beloven u niet te zullen spammen.