Currently set to Index
Currently set to Follow

PAYROLLING

PAYROLLING OF UW SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN?

Met payrolling neemt de payroll-aanbieder niet alleen uw salarisadministratie over, maar óók de arbeidsrechtelijke risico’s zoals loondoorbetalingen. Kies voor flexibiliteit, gemak, minder risico én de scherpste omrekenfactor met payrolling via Deal Brokers. Benieuwd wat payrolling kost, en wat het voor uw onderneming kan betekenen?

WAT IS PAYROLLING?

Er is een groot verschil tussen het uitbesteden van uw loonadministratie en payrolling. Men denkt namelijk bij het horen van de term ‘payrolling’ vaak aan eerstgenoemde, het outsourcen van de salarisverwerking.

Payrolling is echter meer dan alleen uw salarisadministratie extern onderbrengen. Sterker nog, bij payrolling komt het er kort op neer dat een payroll-aanbieder je personeel op papier in dienst neemt en daarmee ook de arbeidsrechtelijke risico’s overneemt.

In feite is payrolling voor iedereen met (tijdelijke) werknemers en verandert er niets op de werkvloer. U bent nog steeds verantwoordelijk voor uw werving en selectie, maar zonder de personele rompslomp. U geeft alleen nog de gewerkte uren door en betaalt daarna simpelweg één inkoopfactuur.

Voordelen

  • U weet van tevoren wat uw personele kosten zijn.
  • U betaalt een vast tarief en ontvangt periodiek één factuur.
  • U ontvangt geen facturen en/of aangiften meer van instanties.
  • U bespaart door een beperkter financiële administratie.
  • U en uw medewerkers merken feitelijk nergens wat van.

Nadelen

  • U betaalt voor een dienst, waardoor u extra kosten maakt.
  • blijft aansprakelijk voor de afdracht van loonbelasting en premies.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN

Aantal medewerkers

Uw branche

We beloven u niet te zullen spammen.